Hope valley

Luovan, digitaalisen ja IT-alan toimisto

jotka tarjoavat innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidemme menestyksen parantamiseksi digitaalisessa maailmassa.

TIETOJA Hope Valleysta

Hope Valley on luovan, digitaalisen ja IT-alan toimisto, joka sijaitsee Suomessa. Intohimonamme on tarjota innovatiivisia ja luovia ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaidemme menestystä digitaalisessa maailmassa. Kattavat yrityspalvelumme on suunniteltu lisäämään pienten, keskisuurten ja suurten yritysten tuottavuutta ja kannattavuutta. Toimistomme määrittelee kanssasi tarpeitasi, kaventaa ongelma-alueita ja ehdottaa ratkaisuja, jotka on suunniteltu erityisesti yrityksesi tarpeisiin.

PALVELUMME

Brändäys- ja graafisen suunnittelun palvelut

Verkkosivustojen suunnittelu ja kehittäminen

Sovellusten suunnittelu ja kehitys

Ohjelmistojen testauspalvelut

Canva-mallien suunnittelu- ja teemapalvelut

Brändäys- ja identiteettisuunnittelupalvelut

Brändin on erotuttava joukosta, ja hyvällä suunnittelulla pääset alkuun. Autamme asiakkaitamme yhdistämään brändi-identiteettinsä asiakkaisiin painettujen ja digitaalisten materiaalien avulla. Suunnittelupalveluidemme kautta kerromme yrityksesi ainutlaatuisuudesta, vastaamme asiakkaiden kysymyksiin ja edistämme brändin tunnettuutta.

 

Valittavana on monipuolinen valikoima suunnittelupalveluita, joten olemme valmiita ottamaan vastaan minkä tahansa projektin. Tarvitsetpa sitten infografiikkaa, digitaalisia tai painettuja materiaaleja, mobiiliresponsiivista verkkosivustoa tai koko tuotemerkin uudelleenmuodostusta, meillä on työkalut kertoaksesi ainutlaatuisesta arvostasi.

Etsitkö muotoilua, joka nostaa brändiäsi?

Verkkosivustojen suunnittelu ja kehittäminen

Ollakseen kilpailukykyinen digitaalisessa maailmassa yrityksesi tarvitsee verkkokehitystoimiston, joka voi toteuttaa strategiasi. Tarvitsetpa verkkosivuston päivityksen, uuden verkkosivuston tai mukautettuja toimintoja, HV:n web-suunnittelijamme ja -kehittäjät auttavat sinua.

Sovellusten suunnittelu ja kehitys

Tarjoa asiakasystävällisiä kokemuksia, luo optimaalinen käyttökokemus dynaamisten, mukautettujen sovelluskehitys- ja asiakasportaalien avulla. Olivatpa verkkosivustosi kehitystavoitteet mitkä tahansa, koko tiimimme on sitoutunut viemään visioitasi eteenpäin. Autamme sinua keskittymään käytettävyyteen samalla kun kehitämme kehittyneitä ratkaisuja, ja autamme sinua tavoittamaan ja sitouttamaan asiakkaitasi enemmän kuin koskaan ennen.

Ohjelmistojen testauspalvelut

Tarjoamme ohjelmistojen testauspalveluita, jotka tarjoavat sinulle QA-ratkaisun ohjelmistotuotteesi testaamiseen ja ohjelmistotuotannon hallintaan. Autamme sinua rakentamaan laadukkaan, kilpailukykyisen ohjelmiston tai sovelluksen markkinoilla. Hope Valley varmistaa, että ohjelmistosi tarjoaa käyttäjälle kitkaton käyttökokemuksen suorittamalla ohjelmistotestauksen.

Canva-mallien suunnittelu- ja teemapalvelut

Canva on graafisen suunnittelun työkalu, joka yksinkertaistaa digitaalisen suunnittelun prosessia. Sellaisenaan tili voidaan luoda helposti ja kaikki toimii joko verkkoselaimen kautta tai iOS- tai Android-sovelluksissa.

Canva mahdollistaa kuvien muokkaamisen ja projektipohjaisen oppimisen yksinkertaisella vedä ja pudota -käyttöliittymällä, joka toimii hyvin myös nuoremmille opiskelijoille. Sillä on monia käyttömahdollisuuksia luokkahuoneessa ryhmätyöskentelystä ryhmätyönä yksittäisten projektien luomiseen.

Hinnoittelu

Aloituspaketti

Pääset käyttämään perusominaisuuksiamme ja aloita matkasi kanssamme

230
EUR

Peruspaketti

Avaa lisää ominaisuuksia ja vie kokemuksesi uudelle tasolle

298
EUR

Advanced Pack

Nauti suosituimmista ominaisuuksistamme ja ota kaikki irti palvelustamme

389
EUR

premium-paketti

Käytä ainutlaatuisia ominaisuuksiamme ja vie kokemuksesi huipputasolle

419
EUR

Elite Pack

Hanki rajoittamaton kokemus huippuominaisuuksistamme ja ainutlaatuisesta palvelustamme

499
EUR

Napsauta tästä ja lataa mallimme

Portfolio

Alla on muutamia asiakkaistamme ja lyhyt yhteenveto osallistumisestamme heidän liiketoiminnan kasvuun:

Suosittelu